INFORMATIE

PRIJS & KWALITEIT

Yasar Verandas geeft een lage prijs garantie op elke terrasoverkapping en veranda en daarnaast zijn de terrasoverkappingen ook nog eens van ongeëvenaarde kwaliteit!

Veranda

Met een veranda aan uw huis kunt u tijdens alle seizoenen genieten van het buitenleven. Ook in het najaar en in de winter kunt u beschut in uw tuin vertoeven. U zit altijd goed. Ook als de weersomstandigheden minder goed zijn.

waardevolle Investering

Een veranda is een waardevolle investering. Naast het feit dat u het gehele jaar kunt genieten van uw tuin creëert u ook meer woonruimte zonder dat u hoeft te verbouwen. En dat zonder veel lichtverlies in uw woning.

Voordelen van een veranda

  • Het hele jaar genieten van de natuur
  • Een gezellige sfeer
  • Bescherming voor uw tuinmeubels en accessoires
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Bescherming van uw kozijnen

Soorten veranda's

Verschillende soorten veranda's

VERANDA'S

Wij bieden een groot assortiment veranda’s in diverse uitvoeringen en afwerkingen. U kunt kiezen uit een aluminium veranda of een houten veranda waar u bijvoorbeeld met uw familie of vrienden onder kunt genieten van de gezelligheid. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende stijlen en materialen. Zo kunt u kiezen voor een veranda met een glazen dak waar u ook zonwering op of onder kunt plaatsen. U zit er op een frisse lentedag dan warmpjes bij terwijl u op een zwoele zomerse dag juist de verkoeling kunt zoeken onder de veranda. U kunt uw veranda ook uitbreiden met een glazen wand of schuifpui Zo creëert u een gezellige tuinkamer.

GARANTIE

Ook gaat het bij ons om leveren en monteren van veranda's en glazenschuifwanden, glazen schuifpuien en leveren en monteren van nieuwe kozijnen en deuren.

Close Menu